“Als het aankomt op kwaliteit, bieden we alleen het allerbeste.”

KWALITEIT EN PASSIE

Van Leeuwen Kipspecialiteiten verwerkt gecertificeerde borstkappen tot hoogwaardige filetproducten. In ons familiebedrijf, waar elke medewerker en elke klant telt, zijn we trots op onze vakkundige medewerkers met passie voor hun vak. Elke dag opnieuw werkt ons team aan het waarborgen en verbeteren van kwaliteit.

Kwaliteit & Vakmanschap

Met trots en passie werkt ons team elke dag opnieuw aan het waarborgen en verbeteren van kwaliteit. We investeren voortdurend in innovatie, onderzoek en opleidingen. Tevreden werknemers en tevreden klanten, de beste kwaliteit en continue ontwikkeling. Daar gaan wij voor.

Onze certificering

GECERTIFICEERD

Van Leeuwen Kipspecialiteiten is BRC-, QS- en Halal-gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Uiteraard vinden er regelmatig technische controles en interne en externe audits plaats.

We verwerken uitsluitend gecertificeerde borstkappen. Deze zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland, waar hoge eisen aan het product worden gesteld. Door monsters in het laboratorium te laten testen, kunnen wij de meest hoogwaardige producten selecteren om te bewerken in ons productieproces.

TRACEERBAARHEID

We zijn trots op volledige traceerbaarheid van boer tot bord. Met een unieke batchcode op de verpakking is het voor ons inzichtelijk welke weg een product door ons productieproces heeft afgelegd. Hierdoor kan er bij eventuele klachten en vragen snel en effectief gereageerd worden.

BRC-certificaat

QS-certificaat

Halal-certificaat

Contact

Aarzel niet, neem gerust contact op
voor meer informatie