“Als controlfreak wil ik dat alles klopt. Vrachtbrieven, productielabels, planning, alles moet in orde zijn.”

Casper

Logistiek medewerker

Sorteren, verpakken & verzenden met productiemonitoring

Hoogwaardige

borstfilering op grote schaal

Om kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met gecertificeerde borstkappen.

Efficiënt

Verpakken en etiketteren

Elke schaal wordt voorzien van een unieke QR-code en is gekoppeld aan een specifieke batch.

Logistiek

Sorteren, verpakken & verzenden

Slim, efficiënt en transparant

Een uniek sorteringssysteem en vier complete AMF-BX FlexControl-lijnen zorgen voor maximale flexibiliteit, perfecte sortering en minimale give-away op het eindproduct.

Borstfiletproducten

Gesorteerd op grootte en verpakt naar behoefte.

Slim & Efficiënt

FILETS OOGSTEN

Het verwerkingsproces begint met het wegen van de inkomende borstkappen. Elke pallet wordt voorzien van een barcode, waardoor de traceerbaarheid van de producten gegarandeerd is. De filets worden op de fileerlijnen geoogst en naar een van de vijf sorteerlijnen getransporteerd.

QR-CODE

Na het wegen worden alle goedgekeurde producten op de centrale transportband verzameld en in schalen gelegd. Elke schaal wordt voorzien van een unieke QR-code en gekoppeld aan een specifieke batch. De goedgekeurde schalen worden geseald, voorzien van een toplabel, en vervolgens in dozen verpakt en gereed gemaakt voor verzending.

KALIBRATIE

Onze klanten variëren van supermarkten tot foodservices voor scholen en van groothandel tot slagerijen. Sortering en verpakking stemmen wij natuurlijk af op de wensen van de klant. Zo kan ons kalibratiesysteem er onder meer voor zorgen dat elke portie even groot is.

GEKOELDE VRACHTWAGENS

Wij leveren onze verse kwaliteitsproducten door heel Europa. Dit gebeurt met gespecialiseerde vrachtwagens, die temperatuur-gestuurd zijn om verse producten te vervoeren. Dit zorgt voor de integriteit, veiligheid en kwaliteit van de geleverde goederen.

Internationaal

In Nederland en Duitsland rijden onze eigen vrachtwagens, voor het transport naar andere Europese landen maken wij gebruik van geselecteerde transportpartners. Onze producten worden binnen 24 uur in vrijwel alle Europese landen afgeleverd en binnen 36 uur in Ierland.

Nederland

5%

Duitsland

30%

Groot-Brittanië

40%

Ierland

25%

Contact

Aarzel niet, neem gerust contact op
voor meer informatie